Pàgina d'ajuda

Ordenar les llistes

Mitjançant els següents selectors podràs veure els llistats de pisos o habitacions disponibles per fotos o per mapa, o bé classificats per zona o per preu:

     

Ordenar per preus

Mitjançant aquest selector podràs ordenar les llistes de pisos i habitacions de menys a més preu () o viceversa (). Per defecte, la llista no està ordenada per preu ().

Veure Mapa/Fotos

Amb aquest selector, podràs veure la llista dels pisos o les habitacions amb fotos () o bé, una llista amb el mapa de la ubicació dels pisos ().

Ordenar per zona

Les zones són els 73 barris de Barcelona agrupats en els 10 districtes en què està organitzar administrativament Barcelona a la dècada dels 80.

La majoria dels pisos gestionats per Habitatge Jove es situen en els barris més populars de Barcelona com ara Ciutat Vella, Barceloneta, Eixample, el Clot, Gràcia, Guinardó, Nou Barris, Poble-sec, Raval, Sagrada Família, Sagrera, Sant Antoni, Santa Eulàlia, Sarrià o Virrei Amat. Amb qualsevol cercador d'Internet podràs obtenir informació d'interès sobre la zona on està ubicat el pis on vols viure.

Mitjançant aquest selector podràs ordenar les llistes per zona, en ordre ascendent () o descendiente ().

Per a més informació sobre l'organització territorial de Barcelona et recomanem els següents enllaços de la Wikipedia: